Online training voor ondernemers en professionals

Maak een hit van je boek & bedrijf

BoekSucces is een online training voor ondernemers en professionals die een boek willen uitbrengen. BoekSucces geeft je praktische tips en checklists, om een hit te maken van je boek & bedrijf.

BoekSucces leert je stap voor stap:

Zelf boek uitgeven• Hoe je veel meer lezers krijgt voor je boek, en meer klanten voor je bedrijf. Dankzij je boek.
• Hoe je je boek produceert en uitgeeft, via een uitgever óf in eigen beheer
• Hoe je uitgevers benadert en waar je op moet letten bij het kiezen van een uitgever
• Hoe je eenvoudig de promotie van je boek doet, met internet en social media
• Wat veelgemaakte fouten van anderen zijn, waardoor ze nooit meer klanten gaan krijgen, met een boek waar ze soms jarenlang aan hebben gewerkt.

Bonusmodule: “Content & schrijven van je boek”

De online training BoekSucces is geen schrijftraining. Maar in de extra module is er ook aandacht voor het schrijven en de inhoud:

• Hoe maak je tijd voor het schrijven van je boek, naast een drukke baan?
• Wat zijn veelgemaakte fouten van andere auteurs? Waar moet je wel over schrijven en waarover juist niet?
• Hoe voorkom je kostbare fouten, waardoor je boek je nooit klanten oplevert? Hint: veel andere auteurs maken deze fouten!

.

Wat deelnemers zeggen over BoekSucces:

“Praktische tips die zowel inspiratie als versnelling bieden.”
“Actueel en praktisch inzicht in alle aspecten van het uitgeven en promoten van je boek.”
“Enthousiasmerend, duidelijk, praktisch, leuk gebruik van moderne media.”
“Praktische insteek & veel informatie.”

schaamteloosdelegerenTaco Oosterkamp, Business Thinker en auteur van Schaamteloos Delegeren over BoekSucces:

“Ik heb het BoekSucces programma niet alleen gekocht, maar vooral ook met veel plezier geluisterd. Ik had al aardig wat boeken geschreven en heb de nodige marketingervaring, maar Ellens tips waren weer erg nuttig om te horen.
De checklijsten uit BoekSucces zijn helemaal geweldig. Als je een boek gaat schrijven en dat serieus wilt nemen, is dit een perfect programma. Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden.”

Aartjan van Erkel, internet copywriter en auteur van de bestsellers ‘Verleiden op internet’ en ‘MAAK ZE GEK!‘ over BoekSucces:

“Mijn tweede boek MAAK ZE GEK! wilde ik in eigen beheer uitgeven, en ik had al uitgezocht hoe dat werkt. Met tips van Ellen, met wie ik bevriend ben. Toch besloot ik voor alle zekerheid haar programma BoekSucces te kopen. Maar goed ook, want er bleek zo veel te kunnen dat ik nog niet wist! Bijvoorbeeld hoe ik volledig geautomatiseerd mijn boek via mijn eigen site kan verkopen via printing on demand: bestellen, drukken en verzenden zonder dat ik iets hoef te doen. En hoe je stijgt in de ranking van Managementboek. Het vreet tijd om zulke dingen in detail zelf uit te zoeken. Ellen deed in een paar uur het licht bij me aan. Ik wist in één klap alles wat ik nodig had. Uiteindelijk besloot ik toch met een uitgever te gaan werken en in de voorgesprekken heb ik veel gehad aan alle kennis uit BoekSucces. Ben je ondernemer en wil je ooit een boek schrijven, begin dan met het volgen van dit programma. Op dit moment staat mijn boek MAAK ZE GEK! op nummer 1 in de Managementboek bestseller top 100, mede dankzij BoekSucces. Tnx Ellen!”

Laura Babeliowsky is één van Nederlands meest succesvolle businesscoaches. Ze hielp in de afgelopen 10 jaren duizenden zzp’ers aan meer klanten, meer geld én meer plezier. Laura, auteur van ‘Het geheim van €100.000 per jaar‘, over BoekSucces:

“Ik heb heel veel aan Ellens tips en adviezen gehad. Ik weet zelf al veel van marketing en ik werkte met een zeer gerenommeerde uitgever. Maar de tips van Ellen hebben me geholpen om heel snel in de top 3 van bestverkochte boeken van Managementboek te komen en inmiddels sta ik al 50 dagen in de top 10. Hierdoor heb ik vele honderden boeken extra kunnen verkopen en krijgen we dagelijks leads voor klanten. Zonder de adviezen van Ellen had ik hier minder aandacht aan besteed en deze toppositie niet behaald.”

.

Wat kan een succesvol boek voor jou en je bedrijf betekenen?

Een zakelijke bestseller levert je veel méér op dan alleen de directe inkomsten uit de verkoop:

• Een bestseller geeft je expertstatus en naamsbekendheid in je vakgebied
• Je zult gevraagd worden als spreker en voor interviews
• Lezers zullen contact met je opnemen omdat ze klant bij je willen worden.

Denk dus verder dan je boek. Denk aan je business.

Geen enkel boek verkoopt zichzelf

Je moet de promotie van je boek slim aanpakken, als je lezers wilt aantrekken. En daarvoor kun je niet uitsluitend vertrouwen op je uitgever, hoe raar dat misschien ook klinkt.

Dozen vol onverkochte zakelijke boeken staan op zolders te verstoffen. Geschreven door ondernemers die er hun ziel en zaligheid in hebben gestoken. En enorm veel tijd. Uitgegeven via een uitgever die veel beloofde, maar achteraf tegenviel. 

Zijn dat slechte boeken? Nee. Ze zijn niet goed gepromoot.

Internet en sociale media bieden je alle middelen om van jouw boek wél een succes te maken, óók zonder groot marketingbudget. Juist met een klein budget.

BoekSucces geeft je een helder stappenplan hoe je wel effectief klanten aantrekt voor je bedrijf, dankzij je boek.

Hoe weet ik dat Boeksucces écht werkt?

Dat weet ik uit eigen ervaring, want alle kennis uit deze online training heb ik zelf toegepast.

Ik publiceerde drie boeken met de volgende resultaten (NB: Inmiddels is boek vier ook uit, die heeft ook de bestseller-top-100 weer gehaald):

Eigen boek uitgeven Een Zaak van Fans     Uitgever vinden voor je boek Een zaak van zacht werken     Boek promoten Een zaak van Geld

Maar dat waren niet mijn eerste boeken

Mijn allereerste boek was namelijk een ebook.

Ik was er razend trots op… maar het was geen succes.

Bij mijn tweede boek — ook weer een ebook — heb ik zaken radicaal anders aangepakt. Samen met mijn uitgever Eburon ben ik zelf actief met de boekpromotie aan de slag gegaan, op basis van mijn kennis van marketing. En het werkte! Binnen drie dagen stond het boek in de top 10 van best verkochte boeken in de iBook-store, de ebook-winkel van Apple.

Bij mijn derde boek Een zaak van Fans ben ik alles zelf gaan doen: ik heb het boek in eigen beheer uitgebracht en de boekpromotie nog beter aangepakt. Dat had resultaat. Het boek stond meer dan 50 dagen in de top 100 van best verkochte boeken op Managementboek.nl.

En met Een zaak van geld en Een zaak van zacht werken, en Een zaak van hart-werken, de boeken die ik daarna schreef, haalde ik vergelijkbare resultaten.

Het succes van mijn boeken is geen toeval. Het komt ook niet omdat ik een bekende auteur ben, of omdat ik een groot marketingbudget heb. Het succes zit in een slimme aanpak. Een verrassend eenvoudige aanpak. Iedereen kan dit, maar bijna niemand doet het. Daarom wil ik jou die aanpak ook graag leren.

.

Toen ik m’n tweede boek wilde uitgeven, benaderde ik een bekende uitgever. Die zag het niet zitten. “Om zo’n boek uit te brengen, moet je een bekende naam zijn zoals Jos Burgers of Ben Tiggelaar. Dat ben je niet, dus willen wij hier niet in investeren”

Ik ging met een kleinere uitgever in zee en bracht het boek alsnog als ebook uit. Met slimme marketing werd het boek een hit in de iBookstore van Apple. Ik stond binnen drie dagen hoog in de hitlijsten. Eén plek boven Ben Tiggelaar. En toen ik mijn derde boek uitbracht kreeg ik al snel een enthousiaste mail van een lezer en collega-auteur… Jos Burgers!

E-book verkopen via Apple i-book store

.

Maar werkt BoekSucces ook voor jou?

Ik weet zeker dat de online training BoekSucces ook jou zal helpen.

In mijn boekenkast staan inmiddels namelijk vele boeken. Van auteurs die BoekSucces hebben gevolgd. Dat waren overigens niet allemaal beginners: sommige auteurs hadden al een bestseller op hun naam staan, maar bereikten dankzij BoekSucces nog meer.

Stuk voor stuk goed verkochte boeken. En stuk voor stuk hebben die boeken hun schrijvers meer zakelijk succes gebracht.

Ik geef je graag een paar voorbeelden:
.

Boeksucces En doet het zeer?Eveline Jansen, change manager
Auteur ‘En, doet het zeer? 7 prachtverhalen over krachtig leiderschap
Eveline’s boek bereikte de top 25 bij managementboek.nl en stond meer dan 50 dagen in de top 100 van best verkochte boeken.
.

Eveline Jansen, auteur, deelnemer BoekSuccesEveline over BoekSucces:

“BoekSucces heeft mij heel duidelijk gemaakt dat ik mijn fans niet moest vergeten. Dus heb ik in alle hoeken en gaten naar fans gezocht, wat heeft gemaakt dat mijn boek ‘En doet het zeer?’ in de top 25 van managementboeken kwam te staan.” 

 

Tineke Rensen, allround sparringpartner voor ondernemers
Auteur ‘Geef je concurrenten het nakijken
Tineke schreef haar boek voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen, maar daar in de praktijk te weinig aan toekomen.
.

Tineke over BoekSucces:

“BoekSucces sterkte me in de overtuiging dat ik mijn boek zelf uit moest geven. Ik heb ook gebruik gemaakt van Ellens printing on demand service. Ik ben er nog steeds blij mee, iedere keer als ik boeken bestel. Het is enorm simpel en ook voor een heel interessante prijs. Ook van jouw idee hoe je aan een goede redacteur heb ik gebruik gemaakt. ” 

 

Joitske Hulsebosch, adviseur leren & werken met nieuwe media
Auteur ‘Snel en slim online aan de slag’ en ‘Bouw je online reputatie
Joitske publiceerde al twee boeken na het volgen van de Boeksucces-training. Ze verkoopt haar boeken via haar eigen website én via managementboek.nl.
.

Joitske Hulsebosch auteur meerdere eigen zakelijk boekenJoitske over BoekSucces:

“We wilden een boek in eigen beheer uitbrengen, maarhet hele proces was onduidelijk. BoekSucces heeft me heel veel inzicht opgeleverd in alle kosten en keuzes. Ebook maken of niet? Printing on demand of drukker? Uitgever zoeken of zelf uitgeven? Hoe moet ik het boek promoten? Het hele proces wordt door BoekSucces behapbaar.” 

 

Mariken van de Loo, trainer, adviseur en spreker over leiderschap en zelfsturing
Auteur ‘Persoonlijk ondernemerschap
Mariken schreef het boek ‘Persoonlijk ondernemerschap’. Haar boek bevat aanbevelingen van bekende auteurs en sprekers als Arko van Brakel, Menno Lanting en Remco Claasen.
.

Auteur Mariken van de Loo over zelf publiceren en promoten van je boekMariken over BoekSucces:

“Het sterke punt van de training: hoe het boek je bedrijf promoot en je bedrijf het boek promoot. Wat je uitgever doet is traditioneel en beperkt. Het komt aan op eigen initiatieven. BoekSucces geeft alle informatie over wat er komt kijken bij het publiceren en verkopen van je boek.” 

 

Zakelijk boek uitbrengen en boek marketing: De Menselijke Organisatie - Marjon BohréMarjon Bohré, (interim) manager en adviseur organisatieadvies en -ontwikkeling
Auteur ‘De menselijke organisatie
Marjon schreef het boek ‘De menselijke organisatie‘ dat in 2014 is gepubliceerd een verkooppositie 130 bereikte op managementboek.nl.
.

Je eigen boek uitgeven en promoten: Marjon BohréMarjon over BoekSucces:

“Schrijven vind ik heerlijk. Maar ik wist niet hoe ik de boekproductie moest aanpakken. Door BoekSucces kon ik beter kiezen tussen werken met een uitgever of zelf mijn boek uitgeven. Ook voor de marketing en promotie van je boek krijg je veel adviezen, waar ik nog steeds veel aan heb.” 

.

Kita Bronda, systeemtherapeut,  trainer en auteur
Auteur ‘Onrust in het kinderhart
Kita schreef het boek ‘Onrust in het kinderhart‘. Het boek is te koop via onder meer Bol.com en Kita’s eigen website.
.

Kita BrondaKita over BoekSucces:

“Ik twijfelde of ik goed genoeg kon schrijven, hoe ik het moest aanpakken en wie ik daarbij nodig had. Het schrijven zelf was enorm veel werk, maar ook heel leuk. Ik wist dat ik niet goed was in de Nederlandse taal. Ik lette daar op. En als ik dacht dat ik een goed stuk had geschreven, kreeg ik enorm veel correcties terug van mijn redacteur. Ik heb veel mensen laten meelezen, mede om te ervaren of de boodschap genoeg toegevoegde waarde had. Dat viel mee, het werd goed ontvangen. De grootste resultaten van BoekSucces waren voor mij dat ik een verhaal heb dat goed is opgebouwd, met veel praktijkervaringen en dat het klaar is: het boek is klaar af en in de wereld gezet. Wat ik het leukst vond aan BoekSucces is: ik liep al een tijdje met het idee om een boek te schrijven. Dan komen er heel veel vragen op, waaronder: zoek ik een uitgever of geef ik het zelf uit. Voor die afweging vond ik veel waardevolle informatie.” 

.

Wat ga je leren in mijn online training BoekSucces?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als dat boek er écht komt én goed verkoopt onder jouw doelgroep.

– Waardoor je een naam opbouwt als auteur én met je bedrijf.
– Waardoor klanten je spontaan bellen en zaken met je willen doen.
– Waardoor de media je weten te vinden.
– Waardoor je uitnodigingen krijgt voor optredens op events, of interviews voor radio en televisie.

Allemaal dankzij een goede aanpak

Om dat te bereiken, heb je een heldere aanpak nodig. Een stappenplan dat je precies vertelt wat je moet doen, om te zorgen dat je boek goed verkoopt en jouw bedrijf bekendheid krijgt.

Het stappenplan van BoekSucces leert je dat en geeft antwoord op de volgende vragen:

Hoe doe je de productie en hoe breng je een boek uit?

Of je nu werkt met een boek in eigen beheer, of via een uitgever: jij moet goede keuzes maken. Jij moet weten wat er komt kijken bij de succesvolle lancering van een bestseller. Het fundament daarvoor leg je al bij het produceren van je boek.

Dit is best ingewikkeld en het kost je veel tijd om dat allemaal zelf uit te vinden. Maar ik vertel je precies hoe je het doet. Met complete checklists en stappenplannen. Zo hoef jij het niet meer allemaal zelf uit te zoeken, maar kun je direct met je boek aan de slag.

Hoe maak je een hit van je boek, zodat je volop fans krijgt?

Je hebt een plan nodig, waarbij je leert hoe je de marketing van je boek slim en eenvoudig aanpakt. Ook als je werkt met een uitgever, moet je zelf veel doen om van je boek te promoten en er een bestseller van te maken. Dingen die je uitgever je vaak niet vertelt, maar die je als ondernemer eenvoudig zelf kunt oppakken.

Ik vertel je precies hoe je snel en eenvoudig je boek onder de aandacht brengt. Zodat je boek je de expertstatus geeft die je wilt én je extra klanten geeft voor je bedrijf.

Hoe kan je boek echt bijdragen aan de naamsbekendheid van je bedrijf?

Dat is iets wat uitgevers je niet vertellen, omdat ze zich focussen op het boekenvak en niet op jouw bedrijf. Bovendien maken veel auteurs ongewild fouten, waardoor ze juist minder klanten krijgen na hun boek. Dat wil je niet! Je wilt niet alleen lezers voor je boek, maar ook klanten voor je bedrijf. Zo maak je van dat boek waar je éénmalig tijd in steekt, voor altijd een aanjager van je bedrijf.

Met BoekSucces ontdek je precies hoe je boek je helpt om ook succesvoller te worden in je bedrijf. Je boek levert je de allerleukste klanten op, waar je graag mee werkt.

.

Wat deelnemers zeggen over BoekSucces:

“Ben heel tevreden met wat ik heb gekregen, ik denk dat dit me veel tijd gaat schelen.”
“Ik vond het leuk en inspirerend, niet alleen de inhoud, maar ook de manier van presenteren en overbrengen. Dank je wel.”
“Heldere, duidelijke waardevolle informatie die op een prettige en makkelijk toegankelijke manier is weergegeven.”
“Inspirerend, goed gebruik van nieuwe media, vernieuwend.”

 

 

Inhoud van de training: 5 modules + bonusmodule

BoekSucces is een praktische training van 5 modules, waarin je leert om een hit te maken van je boek en je bedrijf. Met een gedegen stappenplan en slimme tips.

Het programma bestaat uit de volgende modules:

 1. Productie van je boek
  Kies je voor een uitgever of breng je een boek uit in eigen beheer? Hoe zorg je voor een goede cover? Wat kun je leren van andere bestsellers? Wat komt er kijken bij de eindredactie van je boek? Hoe breng je een boek uit in eigen beheer, zonder omkijken naar printen/drukken en verzenden?
 2. Special: zo benader je een uitgever
  Hoe benader je een uitgever? Wat moet je doen en wat kun je beter laten? Wat kun je verwachten van de samenwerking met een uitgever? In een interview speciaal voor BoekSucces vertelt directeur Wiebe de Jager van uitgeverij Eburon (die mijn ebooks uitgaf) je alles over het werken met een uitgever.
 3. Marketing en promotie van je boek
  Hoe zorg je zelf voor veel meer kopers en lezers? Hoe gebruik je internet en social media om je boek te promoten? Hoe benader je mensen op een sympathieke manier, zonder pusherig te zijn?
 4. Marketing van je bedrijf
  Hoe zorg je ervoor dat lezers van je boek ook kopers bij je bedrijf worden? Dit is iets waar uitgevers niets van weten, maar ook andere auteurs laten daarin volop kansen liggen.
 5. Antwoord op veelgestelde vragen
  Deze live opgenomen sessie beantwoordt de meest voorkomende vragen rond het uitgeven van je eigen boek. Luister wat andere ondernemers wilden weten en doe er je voordeel mee.
 6. Bonusmodule
  In BoekSucces leer je niét hoe je een boek moet schrijven of structureren. Er zijn volop schrijfcoaches of eindredacteuren die dat graag met je doen. Toch kan ik hierover een aantal slimme tips met je delen. Die tips zijn speciaal gericht op ondernemers en professionals die naast een drukke baan een boek gaan schrijven. En ze helpen je bij het vaststellen van je content, waardoor je boek bijdraagt aan je bedrijf.
  .

Gastspreker: Wiebe de Jager – the inside scoop
Uitgever Wiebe de Jager, uitgeverij EburonWiebe de Jager is directeur van academische uitgeverij Eburon. Hij is uitgever en expert in het boekenvak. Hij maakt graag gebruik van nieuwe media en internet bij de promotie van boeken en experimenteert volop met nieuwe mogelijkheden. Als uitgever vertelt hij je alles wat je moet weten over het werken met een uitgever. Wiebe deelt in module 2 zijn vakkennis over het boekenvak en de belangrijkste trends.

 

Dit krijg je als deelnemer van BoekSucces:

+ Online modules om direct te starten

Alle modules zijn opgenomen als live colleges. Jij ontvangt hiervan de MP3’s en presentaties. Géén saaie theorie, maar boeiend colleges. Omdat de presentaties op MP3 beschikbaar zijn, kun je alle sessies volgen wanneer het jou schikt – vandaag nog, als je wilt.

+ Downloadbare MP3’s

Alle modules van BoekSucces zijn opgenomen en op MP3 beschikbaar. Zo kun je gewoon op je eigen kantoor, tijdens een lange autorit, de vakantie of het sporten de tips rustig doornemen.

+ Alle presentaties in PDF

Je ontvangt bij elke module een presentatie in PDF met de complete lesstof en alle tips. Zo heb je alle tips voor je op papier en kun je er volop aantekeningen bij maken voor de succesvolle lancering van jouw boek.

+ Checklists met tips en advies

Bij de meeste modules ontvang je in de presentatie checklists met tips zoals:

– waar moet ik aan denken bij de eindredactie
– hoe kies ik een coverontwerper
– waar moet ik aan denken in de eerste week dat m’n boek te koop is
– welke boek-PR kan ik eenvoudig zelf organiseren
– en nog veel meer…

Met deze checklists kun je snel de goede keuzes maken voor jouw boek en weet je zeker dat je niets vergeet.

+ Voorbeeld van eindredactie

Je ziet de ruwe tekst van het laatste hoofdstuk van mijn boek én de tekst na eindredactie. Zo kun je zelf zien hoeveel beter een tekst wordt met een goede eindredacteur.

.

Wat kost BoekSucces?

Je investering in de online training BoekSucces bedraagt € 597 voor het hele programma. Voor dat bedrag beschik je direct over de hele training en alle materialen, inclusief alle MP3’s, presentaties, checklists en tips. Je kunt dus vandaag al starten.

Die investering ga je vele malen terugverdienen:

Je omzeilt dagen, of zelfs weken research-tijd. Vemenigvuldig dat eens met je uurtarief.
• Je vermijdt kapitale fouten die je handenvol geld kunnen kosten.
• Je zult veel meer boeken verkopen – alleen al daarmee haal je je investering terug.
• Je bespaart op marketingkosten door slim, lean & mean gebruik van internet en social media.
• De BoekSucces-methode gaat je bedrijf gegarandeerd sales en klanten opleveren.

.

BESTEL NU JE ONLINE TRAINING BOEKSUCCES

Je verdient je investering gegarandeerd terug door tijdwinst, meer boekverkopen, kostenbesparingen én volop nieuwe zakelijke kansen voor je bedrijf.

.

Niet goed? Geld terug.

Misschien vraag je je af of BoekSucces je alle informatie biedt die je nodig hebt. Daarom krijg je van mij een unieke garantie:

Ben je niet tevreden? Dan meld je dat binnen 10 dagen na ontvangst van alle materialen via email. Je ontvangt dan je complete inschrijfgeld retour.

Ik kan je deze garantie bieden, omdat ik zeker weet dat de training de investering meer dan waard is. En ik wil dat jij er razend enthousiast over bent.

.

BESTEL NU JE ONLINE TRAINING BOEKSUCCES

Niet tevreden? Twijfels? Mail me binnen een dag en je ontvangt het hele trainingsbedrag retour.

.

Je kunt vandaag nog aan de training beginnen

BoekSucces is een volledig online programma. Je kunt daardoor vandaag al met BoekSucces beginnen. Direct na je aanmelding ontvang je alle materialen.

Door het totale pakket van MP3’s, checklists en presentaties kun je het programma volgen wanneer het jou schikt. Je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je hoeft niet nu aan de slag, maar kunt ook op een later moment alles gaan toepassen voor jouw boek.

.

BESTEL NU JE ONLINE TRAINING BOEKSUCCES

Je ontvangt direct na je bestelling de eerste module: je kunt dus direct aan de slag.

.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die ik heb gekregen over BoekSucces. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust persoonlijk contact met me op en mail je vraag naar info@faxion.nl. Je krijgt dan snel een antwoord. Heb je twijfels of BoekSucces iets voor jou is? Als dat echt zo is, zal ik je dat ook eerlijk vertellen.

“Ik werk in loondienst en schrijf aan een roman. Past BoekSucces bij mij?”

Om eerlijk te zijn: nee! BoekSucces past niet bij je als je werkt aan een roman die helemaal losstaat van je werk als professional. BoekSucces is gericht op ondernemers of professionals (wellicht in loondienst) die een boek willen schrijven om hun positie als expert te versterken. In BoekSucces leer je hoe je de boekpromotie goed aanpakt en een hit maakt van je boek én je bedrijf of werk. Natuurlijk kan het hierbij wel gaan om een zakelijk boek in romanvorm. Dat heb ik zelf immers ook geschreven.

“Wordt BoekSucces nog een keer live gegeven?”

BoekSucces is éénmalig ontwikkeld en wordt niet meer live gegeven. In de huidige vorm kun je de training echter starten op elk moment. Je ontvangt nu alle MP3’s en presentaties die je op je eigen computer bewaart. Mijn advies? Begin liever vroeger dan later. Een boek uitbrengen betekent ook: vooruitkijken. Voorkom valkuilen in de beginfase. Op dit moment profiteer je bovendien nog van de prijs van € 597. Ik kan niet garanderen dat die prijs zo laag blijft.

.

BESTEL NU JE ONLINE TRAINING BOEKSUCCES

Je kunt direct beginnen en kunt alle cursusmaterialen downloaden zodat je op elk moment alles kunt nalezen en naluisteren.

.

“Mijn boek is al uitgegeven, heeft meedoen dan nog zin?”

BoekSucces heeft één module over de productie van je boek en eentje over het omgaan met je uitgever. Als je boek al is uitgegeven, zijn die modules minder relevant. Wel zijn ze heel interessant als je overweegt om in de toekomst opnieuw een boek uit te brengen. De kans is groot dat je door de training fouten ontdekt die je bij je eerste boek hebt gemaakt, want iedereen maakt fouten bij een eerste boek — ik deed het ook!

BoekSucces heeft daarnaast twee modules die helemaal ingaan op het promoten van je boek en de marketing van je bedrijf. Deze modules zijn ook relevant als je boek al in de winkel ligt. Tot slot is er een vraag-en-antwoord-sessie die ook relevant is als je boek al is uitgebracht.

“Waarom heb jij deze training ontwikkeld?”

Boek verkopen via managementboek.nlIk heb mijn boek ‘Een zaak van fans’ in eigen beheer uitgebracht. Daarbij heb ik heel veel geleerd over de productie en promotie van een boek. Ik ontdekte dat het niet ingewikkeld is om een hit te maken van je boek. Als je maar weet hoe het werkt!

Mijn boek haalde de top 100 van best verkochte boeken bij managementboek.nl, met volop positieve reviews. Ik heb ontdekt dat dit veel bijdraagt aan je bedrijf, als je het goed aanpakt. Bovendien merk ik dat er veel ambitieuze ondernemers zijn die ook dromen van een boek. Die hun vakkennis graag willen delen met de wereld, maar niet weten hoe ze alles moeten aanpakken. Herken jij jezelf daar in? Dan wil ik je graag helpen met BoekSucces.

.

BESTEL NU JE ONLINE TRAINING BOEKSUCCES

Jouw boek ook in de top 100 van managementboek.nl?
Ik gun het je, en ik weet zeker dat BoekSucces je daarbij gaat helpen.

.

Succesvol eigen boek uitbrengen en verkopenOver mij

Vanuit mijn bedrijf Faxion help ik ondernemers en zelfstandigen in korte tijd te groeien. Ik heb gewerkt met zeer diverse ondernemers: van een autismecoach tot bankiers, van een koffie-expert tot een trainingsbureau, van pottenbakkers tot bloggers, en met vele interim adviseurs en zelfstandigen. Een aantal van mijn klanten verdiende tijdens de samenwerking met mij tienduizenden euro’s extra. In BoekSucces heb ik alle kennis en ervaring gebundeld die ik opdeed bij het uitbrengen en promoten van mijn succesvolle zakelijke boeken.

Profiteer van die knowhow: maak ook een succes van je boek!