Fantastische Facebook Ads

Laat je lijst groeien en krijg meer klanten met je Facebook ads

Ik doe mee

Zo maak jij ook Fantastische Facebook Ads

  • wolk-facebook-1Wil je Facebook ads gaan gebruiken maar weet je niet precies hoe?
  • Gebruik je al Facebook ads maar leveren ze niet veel op?
  • Vraag je je af hoe je klanten krijgt met je Facebook ads?

Facebook-ads bieden enorm veel mogelijkheden voor je bedrijf. Maar helaas zijn er veel zelfstandigen en ondernemers die Facebook-ads nog verkeerd gebruiken. Ze spenderen geld in advertenties en bouwen aan hun ‘vind-ik-leuks’, maar toch levert het ze amper klanten of omzet op. Ze denken dat ze goed bezig zijn met hun zakelijke pagina en het aantrekken van fans. Maar ze investeren in de verkeerde dingen, waardoor ze letterlijk geld verbranden.

Sterker nog: doordat ze de verkeerde dingen doen, helpen ze hun concurrenten zonder dat ze het zelf merken. Dat is jammer. En dat kan anders!

Zo pak je het wél slim aan

Met het online programma ‘Fantastische Facebook Ads’ ontdek je hoe je het wel slim aanpakt.wolk-euro-1

In dit online programma ontdek je:

  • Hoe je een geweldige advertentie maakt (zonder ingewikkelde knoppen en instellingen).
  • Wat er exact in je Facebook-ad moet staan wil je dat hij onmiddellijk aanmeldingen voor je ezine of product oplevert
  • Hoe je supersnel je emaillijst laat groeien: wil jij ook 1.000 nieuwe inschrijvers binnen 3 weken?
  • Hoe je echt klanten krijgt via Facebook (en niet alleen fans die nooit meer reageren).

Ook leer je:

  • Wat zijn de nadelen van Facebook, die veel andere ondernemers over het hoofd zien?
  • Wat zijn de grote verschillen tussen Google en Facebook, die de meeste ondernemers niet kennen, waardoor ze kostbare fouten maken op Facebook?
  • Wat zijn de essentiële verschillen tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina, die je als zelfstandig ondernemer moet kennen? Hoe maak je maximaal gebruik van de zakelijke mogelijkheden van Facebook voor jouw bedrijf?

Josefine Logemann, eigenaar The Soulful Art of Business,
over Fantastische Facebook Ads

Josefine-LogemannIk had het gevoel dat ik meer uit mijn Facebook-advertenties en gebooste berichten kon halen, maar ik wist niet precies hoe. Na de training Fantastische Facebook Ads zie ik veel meer mogelijkheden en weet ik waar ik op moet focussen bij het opstellen van een boost of een advertentie.

Facebook is een super tool is om je e-maillijst te laten groeien: ik heb na de training mijn lijst verdubbeld. Maar je kunt Facebook ook inzetten om je meer zichtbaar te maken en klanten te krijgen, als je dat slim aanpakt.

Ik weet nu wat ik moet doen om een een boost of advertentie zo volledig mogelijk in te vullen, welke tekst en afbeeldingen ik het best kan gebruiken, hoe ik goede kopteksten schrijf en welke links ik kan gebruiken voor de doorkliks. Ik kan nu met de Power Editor van Facebook een effectieve advertentie maken tegen lagere kosten.

Ik beveel de training van harte aan, omdat het een praktische training is die je heel nauwkeurig laat zien hoe je een advertentie maakt en vooral ook waar je op moet letten om het succesvol te laten zijn. Het is écht een fantastische training.

Dit krijg je

wolk-mensen-1Met het programma krijg je dit:

1. 4 quick-start webinars op video, waarin je stap voor stap leert hoe je exact en eenvoudig een goede advertentie op Facebook maakt. Je ontvangt deze video’s direct na je inschrijving, zodat je vandaag al kunt starten met jouw eerste Fantastische Facebook Advertentie.

Je ontdekt onder meer wat de valkuilen van Facebook en zijn leert hoe jij het wél slim aanpakt (met een uitgewerkt rekenvoorbeeld in een businesscase). Ook laat ik je zien wat de exacte teksten zijn die bekende copywriters gebruiken in hun advertenties, zodat je precies weet welke woorden jij moet gebruiken (en welke niet).

2. 2x een expert-webinar, om een Facebook-ad-expert te worden, nadat je je eerste ads hebt gelanceerd met de quick-start webinar-serie.
Je leert de details over het kiezen van slimme doelgroepen voor jouw bedrijf (dat kan verrassend eenvoudig) en je ontdekt welke teksten je moet schrijven zodat je ad enorm veel doorkliks krijgt.

3. Een opgenomen online vraag-en-antwoord-webinar, waarin je antwoord krijgt op veelgestelde vragen van andere ondernemers en zzp-ers.

Alle trainingen worden gegeven via opgenomen webinars. Je ontvangt van alle modules bovendien de PDF van de presentatie, zodat je alles rustig kunt bekijken wanneer jij het wilt. Bij het programma ontvang je ook complete checklists, die je eenvoudig kunt inzetten bij je eigen ads.

“Ik wist helemaal niets van Facebook, maar na het verhaal van Ellen zie ik dat we hier in ons bedrijf veel meer uit kunnen halen. We gaan hier direct mee aan de slag op de manier zoals Ellen het ons heeft geleerd”.
Directeur/eigenaar van een bekend trainingsbureau waar ik onlangs deze training heb gegeven.

Ik doe mee

Wat krijg je niet?wolk-ads

Het programma is geen Facebook-knoppentraining waarin je stap voor stap leert om een account aan te maken. Ik ga er vanuit dat je zelf in staat bent om dat te doen, omdat dat niet ingewikkeld is.

Er zijn niet veel trainingen die je leren hoe je, met weinig moeite, Facebook strategisch inzet om je emaillijst te laten groeien en echt meer klanten te krijgen. Dat leer je in dit programma

Je krijgt geen ingewikkelde sociale-media-theorie en hoeft geen dikke boeken te lezen. Je gaat met dit programma direct aan de slag. Aan het einde van de quick-start webinars kun je direct starten met je eigen slimme Facebook-ads.

Ik doe mee

Je investering

De prijs voor het programma is €597 excl. BTW. Natuurlijk zijn dit gewone bedrijfskosten, die je mag aftrekken van de belasting die je betaalt met je bedrijf.

Stel je eens voor: hoe snel heb jij deze investering terugverdiend, als je dankzij het programma je emaillijst flink kunt laten groeien en daarnaast ook nog eens 5 of 15 of 55 nieuwe klanten krijgt?

Ik doe mee

Je gratis bonus: Een zaak van fans

Cover Zaak van Fans Ellen de Lange-RosIn 2013 verscheen mijn boek ‘Een zaak van fans’, een businessroman waarin zanger David je leert hoe je, in 5 praktische stappen, fans krijgt voor je zaak. Het is een vlotte roman, aangevuld met actiestappen en invulformulieren om een praktisch plan te maken voor je eigen bedrijf. Het boek stond meer dan 50 dagen in de top-100 van bestverkochte boeken bij managementboek.nl.

Doe je mee aan het programma ‘Fantastische Facebook ads’? Dan krijg je dit boek als bonus bij het programma. Het boek wordt na je betaling direct in een stevige kartonnen envelop naar je huis of kantoor verstuurd.

Ik doe mee Fantastische Facebook ads