“Investering in de eerste maand al terugverdiend”

Kan business coaching jouw bedrijf ook verder helpen?

Je hoorde het Georgette vertellen: “Ondernemen kun je leren”. Veel zelfstandige professionals vinden zichzelf geen ‘ondernemer in hart en nieren’. Niet dat ze twijfelen aan hun eigen kennis en kunde: ze zijn goed opgeleid, hebben bakken ervaring en leveren topwerk af voor hun klanten. Maar ze worstelen met het kapitaliseren van hun talenten, het omzetten van hun knowhow naar een gezonde omzet en winst. Of moeten daar – als het wel lukt – veel te hard voor werken.

Ik weet dat het anders kan

In mijn business coaching programma’s heb ik talloze ondernemers stappen zien maken die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Door zich open te stellen voor een kritische blik van buiten en intensieve begeleiding, slaagden ze erin hun bedrijf naar een volgend plan te tillen. Of dat ook bij jouw bedrijf kan? Daar kun je vrijblijvend achterkomen in een gratis verkenningsgesprek met mij of iemand van mijn team. We bekijken dan samen waar voor jou kansen en mogelijkheden liggen, en je kunt rekenen op een eerlijk advies.

Klik hier om een vrijblijvende telefonische afspraak te maken

Stel je je vragen liever eerst per e-mail? Dat kan ook: mail je vragen naar info@faxion.nl en je krijgt snel een reactie.