“Grip en regie op de groei van mijn bedrijf”

Business coaching kan je helpen bij het maken van keuzes

Irene volgde twee coachingtrajecten bij mij. Daarin realiseerde ze eerst een stevig fundament voor haar online marketing, om vervolgens door te pakken naar een verdere groei van haar bedrijf. Het leverde haar belangrijke eye openers op en het hielp haar bij het doorhakken van een aantal – soms lastige – knopen.

Werkt business coaching ook voor jou?

Soms is het lastig om je eigen patronen te doorbreken. In mijn coaching trajecten zie ik hoe deelnemers tot nieuwe inzichten komen en belangrijke stappen zetten. Ben jij ook toe aan zo’n volgende stap in de groei van je bedrijf en vraag je je af of mijn business coaching je daarbij kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend verkenningsgesprek aan met mij of iemand van mijn team. Dat kost je niets, behalve een beetje tijd.

Klik hier om een vrijblijvende telefonische afspraak te maken

Stel je je vragen liever eerst per e-mail? Dat kan ook: mail je vragen naar info@faxion.nl en je krijgt snel een reactie.