Word jij officieel erkend zaak-van-fans-coach?

Voor mensen die het boek 'Een zaak van fans' gebruiken in hun eigen praktijk

De afgelopen jaren heeft mijn boek ‘Een zaak van fans’ meer en meer fans gekregen. Elke dag nog zijn er ondernemers die dankzij het boek ontdekken hoe belangrijk fans zijn voor hun bedrijf.

Het boek ‘Een zaak van fans’ wordt inmiddels volop gebruikt door andere coaches en trainers, die hun klanten ook het belang van fans willen laten zien: websitebouwers, wandelcoaches, of social media trainers geven hun klanten graag het boek mee, voordat ze zelf met hun klanten aan het werk gaan. Zo kunnen zij hun werk met hun klanten beter doen, omdat hun klanten al weten wie hun fans zijn voordat ze een traject ingaan. Dat geeft direct helderheid, focus en vaart.

Maar… het werken met fans blijkt niet altijd gemakkelijk. Want al staan je fans op de voorste rij, als ondernemer kijk je vaak over ze heen. Hoe ga je ontdekken wie je echte fans zijn? En wat komt er in je bedrijf op gang, als je echt voor je fans gaat kiezen? Daar is veel over te leren.
De afgelopen jaren heb ik honderden mensen hierover verteld. Maar… dat wil ik niet langer alleen doen. Het gedachtengoed rond fans is te belangrijk om alleen door mij te worden verspreid. Er zijn meer mensen nodig die dit gaan uitdragen.

Bovendien zijn er volop coaches, trainers en adiviseurs die in hun werk al graag gebruik maken van het boek ‘Een zaak van fans’. Die mensen wil ik nu extra mogelijkheden gaan bieden.

Daarom komt er vanaf nu de mogelijkheid om officieel erkend Zaak-van-Fans-coach te worden.

Hoe werkt dat? Je krijgt als officieel erkend coach het volgende:

Het boek ‘Een zaak van fans’, met jouw voorwoord

Je krijgt je eigen exemplaar van het boek ‘Een zaak van fans’, met een voorwoord van jou er in. Dit boek kun jij voortaan gebruiken in jouw bedrijf, in jouw events, en aan jouw klanten meegeven. Doordat jouw voorwoord in het boek staat, is het voor je netwerk in één oogopslag duidelijk dat je officieel erkend coach bent, en we een officiële samenwerking hebben.

Een Zaak van FansVoor dit boek hoef jij alleen een korte tekst in Word aan te leveren. Ik zorg ervoor dat de tekst mooi wordt opgemaakt, en dat er voor jou een eigen exemplaar van het boek wordt opgemaakt. Daar heb jij verder helemaal geen omkijken naar.

Jouw exemplaar van het boek krijgt geen ISBN en is niet via de boekhandel verkrijgbaar. Jij krijgt een unieke bestellink, waarmee mensen alleen dit specifieke exemplaar van het boek kunnen kopen. Via die bestellink kun jij je klanten het boek laten bestellen, en je kunt zelf ook bestellen via die link.

Het boek is via die bestellink te koop voor €20 (vaste boekenprijs), en per gekocht boek krijg jij een fee van €8. Die fee wordt achteraf, eens per kwartaal, aan je overgemaakt.

Ik regel de opmaak en daarna steeds de complete productie, betaling en verzending van het boek. Je hoeft hiervoor zelf dus geen winkelwagentje aan te schaffen, of te investeren in ingewikkelde techniek. Ik regel alles voor je.

Jij of je klanten bestellen het boek via mijn systemen, maar jouw klanten worden hierdoor nooit opgenomen in mijn emaillijst. Tenzij je klanten natuurlijk zelf iets anders bij me gaan aanvragen, dan komen ze wel in mijn emailsysteem, maar dat staat los van de bestelling van dit boek.

Jij betaalt voor de opmaak, productie, of verzending van het boek geen extra kosten. In de prijs van €12 per boek is alles opgenomen, ook de verzending van het boek naar jouw klanten (binnen NL, in Europa, of zelfs over heel de wereld).

Het maakt niet uit of je 1, 10 of 10.000 exemplaren van het boek gaat bestellen. Je betaalt altijd €12 per boek. Er is geen minimum afname en je zit nergens aan vast.

Je hoeft geen voorraden van het boek op te slaan, maar kunt het boek steeds eenvoudig bestellen wanneer jij het wilt gebruiken. Het boek wordt binnen circa 5 werkdagen per post bezorgd op het adres dat jij bij je bestelling hebt aangegeven. Dat adres kun je per bestelling aanpassen.

Logo: Officieel erkend zaak-van-fans-coach

Als officieel erkend zaak-van-fans-coach krijg je een logo, dat je mag gebruiken op je website of in je communicatie. Zo is het voor anderen duidelijk dat wij samenwerken en jij een officieel erkend coach bent.

Gebruik van het logo is natuurlijk niet verplicht, je bekijkt zelf of en wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Opname in het register met officieel-erkende coaches

Op mijn website gaat een register verschijnen met alle officieel erkende zaak-van-fans-coaches. Daarin kun jij je laten opnemen met een profielfoto en een korte tekst over jezelf en wie jij waarmee helpt. Ook zo is het voor anderen duidelijk dat wij samenwerken en jij een officieel erkend coach bent.

Mensen die hulp of coaching willen bij het vinden van hun fans, maar niet aan mijn langere jaarprogramma mee willen doen, kunnen via het register eenvoudig een zaak-van-fans-coach vinden die hen aanspreekt.

Opname in het register is natuurlijk niet verplicht, je geeft zelf aan of je hier gebruik van wilt maken.

Opleiding in de vorm van een VIP-dag

Je krijgt van mij een VIP-dag van ca 4-6 uren (incl lunch), waarin ik je opleid in het gebruik van het boek en met name over ‘hoe zie je je fans’. Daarin zijn namelijk een paar dingen die mensen altijd over het hoofd zien of onderschatten.

Ik leid je in die VIP-dag op, tot ‘zaak-van-fans-coach’, en jij leert hoe je jouw klanten nog beter kunt helpen om hun fans te zien.

In de dag leer je onder meer:

  • Wat is het verschil tussen een fan, een doelgroep en een niche? En waarom is het beter om je te richten op ‘fans’ ipv op een doelgroep of niche?
  • Wat zijn veelgemaakte fouten bij het vaststellen van een doelgroep/niche? En hoe stel je dan wel een goede fanclub vast?
  • Wat zien mensen over het hoofd, als ze hun fanclub moeten vinden?
  • Wat zijn goede indicatoren, die aangeven dat het echt om een fanclub gaat?
  • Waarom is het werken met fans van belang voor de energie in je bedrijf?
  • Hoe gaat de energetische wisselwerking tussen fans en jezelf? Hoe werkt dat precies?

De VIP-dag wordt gegeven in de regio Den Haag.

De VIP-dag kan één-op-één of in een groep worden gegeven. Dat is afhankelijk van het aantal coaches dat ik op dat moment opleid. Het maakt voor jouw investering niet uit of je alleen met me werkt of in een groep; de investering is voor jou altijd gelijk. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Indien er meer zaak-van-fans-coaches komen, zal ik wellicht af en toe live vraag-en-antwoord-webinars organiseren, speciaal voor de coaches. Zo leer je van elkaar en kun je elkaar inspireren.

Gebruik van mijn online modules voor jouw klanten

Je mag de modules die ik al heb gemaakt over ‘helder zicht op je fans’ gebruiken in jouw eigen programma’s. Dat is een online module, als mp3 en presentatie, die jij ook 1-op-1 aan jouw klanten mag meegeven. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken als online programma, of als bonus.
NB: Het gaat om 1-3 online modules die hierover gaan.

Gebruik van bestaande checklists en materialen

Naast de online modules mag je ook mijn bestaande checklists gebruiken, die gaan over het ontdekken van je fans. Deze checklists mag je ook 1-op-1 doorgeven aan jouw klanten.
Daarnaast leer ik je een aantal werkvormen, die jij met je klanten kunt inzetten om hun fans te ontdekken. Ik heb daarvoor een aantal werkvormen ontwikkelt (zoals het ‘in je fan stappen’ en de ‘hartmap’, maar nog veel meer). Ik leer je hoe je welke werkvormen kunt gebruiken, en waar je daarbij op moet letten.

Wellicht ga ik hierover nog een webinar opnemen, zodat ik de werkvormen ga opnemen en uitleggen. Je kunt ze dan ook altijd later weer terugluisteren.

Onbeperkt beschikbaar voor je vragen

Je mag me altijd benaderen via email als je vragen hebt over het vaststellen van je fans, of zaken die daarbij spelen bij jouw klanten. Ik geef je dan vlot advies. Indien nodig kunnen we ook af en toe korte telefonische coaching doen hierover.

Let op: deze coaching gaat dan niet over jouw bedrijf, maar over fan-vragen mbt jouw klanten. Daar krijg je volop ondersteuning bij van mij.

Indien er meerdere zaak-van-fans-coaches komen, ga ik hier wellicht een online community of groep op Facebook van maken, waarin je dit soort vragen kunt stellen. Zolang die groep er niet is, mag je mij hier persoonlijk en direct over mailen.

Licentie voor het leven

Je wordt ‘zaak-van-fans-coach’ voor het leven, met een eeuwigdurend afgekochte licentie. Je betaalt geen bedrag per jaar meer, maar mag voor altijd met deze materialen aal de slag.

Deze licentie is voor jou als persoon, en geldt niet voor andere personen of coaches in je bedrijf die geen VIP-dag hebben gehad.

Als je wilt, mag je op jouw VIP-dag meerdere mensen meenemen namens jouw bedrijf. Die worden dan ook opgeleid tot zaak-van-fans-coach met een levenslange licentie. Daar reken ik een éénmalige extra fee voor van €250 per persoon.

Wat is je investering?

Je investering voor dit hele traject, met alle materialen, licenties en de persoonlijke VIP-dag, is éénmalig €3.000.

Je betaalt géén extra bedrag meer per klant die jij hiermee helpt. Dat heb je hiermee eeuwigdurend afgekocht.

Je betaalt geen jaarlijkse licentie meer, die heb je hiermee eeuwigdurend afgekocht.

Je investering is éénmalig, waarmee je jarenlang zelf met dit materiaal aan de slag kunt in je bedrijf. Ik hoop dat je op deze manier je investering snel terugverdient én heel mensen tot enthousiaste fans maakt.

Meer weten?

Spreekt dit je aan? Wil jij ook zaak-van-fans-coach worden? Stuur me dan een mail op info@zachtwerken.nl, en je krijgt vlot antwoord.

 

Ik wens je een prachtig bedrijf, met volop fans!
Ellen de Lange-Ros